Portada Sant Andreu de Llavaneres Sant Vicenç de Montalt Societat

Detingut un menor com a presumpte autor de dos robatoris als instituts de Llavaneres i Sant Vicenç

Imatge de recurs dels Mossos d'Esquadra Foto: Aj. Canet

Els Mossos d’Esquadra han detingut un menor d’edat, veí de Mataró, com a presumpte autor de dos robatoris amb força als instituts de Sant Andreu de Llavaneres i Sant Vicenç de Montalt. La detenció es va produir el passat 27 de març.

Cap a les sis de la tarda del dia 27 els agents van saber que s’havia produït un robatori amb força a l’Institut de Llavaneres. Al cap d’una estona de rebre l’avís uns agents que es trobaven fent un dispositiu de vigilància d’escoles a Sant Vicenç de Montalt van observar com quatre nois vestits de fosc anaven caminant “amb actitud vigilant” prop de l’institut de la localitat i que finalment saltaven la tanca. Poca estona després van ser localitzats sortint del centre educatiu, també saltant la tanca i fugint en direcció a un camp proper. Allà van localitzar un dels presumptes autors amagat en uns matolls. Va ser detingut com a presumpte autor d’un robatori amb força.

Es dona la circumstancia que del robatori amb força a l’Institut de Llavaneres, d’on es van endur material informàtic, es van fer comprovacions de les imatges i van resultar ser els mateixos autors del robatori a l’Institut de Sant Vicenç. El menor va declarar en dependències policials el mateix dia i va quedar sense efecte la seva detenció després d’informar a Fiscalia de Menors.

La investigació segueix oberta i no es descarten més detencions. En els darrers dies s’han tornar a produir robatoris a centres educatius de Mataró. L’Ajuntament de la ciutat ja ha anunciat una inversió per millorar els elements de seguretat passiva de les escoles i instituts.


Publicitat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*