Destacats Economia Montgat Portada

Aprop Online arriba a Montgat per a impulsar les vendes online

David Barbeito (esquerra) i Jordi Ventura (dreta), fundadors d’Aprop Online. Foto: Aprop Online

Aprop Online, la plataforma de venda online de comerços de proximitat, ha arribat a 17 botigues de Montgat. Els clients podran comprar online a diversos comerços i rebre tota la comanda a casa en un únic lliurament. La plataforma compta amb el suport de l’Ajuntament de Mongat i els habitants de Tiana, el Masnou, Teià i Alella també podran gaudir d’aquest servei.

La plataforma digital Aprop Online ja disposa de més de 1.500 productes de 17 establiments de Montgat. Així, els compradors podran demanar els productes online i rebre la comanda al domicili en un únic lliurament. Jordi Ventura, co-fundador d’Aprop Online, ha explicat que “des de Montgat donem servei a unes 170.000 persones i facilitem la compra a la gent que troba dificultats per proveir-se de menjar, bé perquè viu allunyada de les zones comercials i les urbanitzacions o bé perquè els seus horaris són incompatibles amb els dels comerços físics”. I és que els habitants de Tiana, el Masnou, Teià, Alella i alguns barris badalonins també poden gaudir d’aquest servei.

Uns 17 comerços ja s’han donat d’alta a Aprop Online Montgat. A més, el cost inicial de l’eina l’assumeix l’Ajuntament i, per tant, l’única despesa per al comerç és una comissió per cada venda.

Aprop Online, quatre anys de comerç digital de proximitat

Aprop Online, la plataforma de venda online que aglutina comerços de proximitat, va néixer a Catalunya fa quatre anys. L’esclat de la pandèmia de Covid-19 ha impulsat les vendes online, un factor que des de la plataforma s’ha aprofitat per a créixer significativament —per exemple amb la possibilitat de reservar serveis de fisioteràpia i restauració. La plataforma ja s’ha consolidat a 14 municipis catalans, entre ells Mataró. En concret, més de 1.000 botigues venen els seus productes al marketplace digital.


Publicitat

Actualment, Aprop Online està en procés d’activar la plataforma a 5 nous municipis a la província de Barcelona. També es prepara per a expandir-se a les demarcacions de Tarragona, Lleida i Girona.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*