Destacats Portada Sant Andreu de Llavaneres Societat

Llavaneres recupera la Festa del Pèsol

Temps de pèsols

Sant Andreu de Llavaneres tornarà a celebrar la Festa del Pèsol el tercer cap de setmana d’abril. Tot i que s’aposta per recuperar part de la presencialitat de la proposta, hi continuen havent activitats virtuals.

Del 19 de març al 2 de maig, els restaurants locals de Llavaneres oferiran menús especials per a poder celebrar, de nou, la Festa del Pèsol. Malgrat l’any passat la pandèmia de Covid-19 va obligar a cancel·lar la celebració, aquest any s’ha apostat per adaptar les activitats presencials i complementar-les amb d’altres de virtuals. Així doncs, fins al 2 de maig els restaurants de la vila s’afegiran a la Mostra Gastronòmica del Pèsol de Llavaneres, una activitat que permet a veïns i visitants degustar l’activitat gastronòmica local.

D’altra banda, Llavaneres participa un any més a les Jornades Gastronòmiques del Pèsol del Maresme. I és que, a aquestes alçades de l’any, les hortes del Maresme estan en plena producció de l’anomenada “perla verda” o “caviar verd”; un producte que, juntament amb la maduixa, han donat renom internacional a la comarca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*