Destacats Economia Mataró Portada

NEM Mataró critica la “falta de planificació” en les obres de la Plaça Santa Anna

Plaça Santa Anna de Mataró. Foto: Aj. Mataró

Negoci Empresa Mataró (NEM) ha emès un comunicat lamentant que les obres de la Plaça Santa Anna comencin quan la restauració pot obrir “una mica més”. L’associació mataronina reclama a l’Ajuntament una condonació d’impostos pels negocis afectats per les obres.

Des de Negoci Empresa Mataró consideren que l’Ajuntament ha tingut una “falta de planificació de les obres de la Plaça Santa Anna“. I és que, diuen, les obres comencen “quan les restriccions permeten que restauració i comerços poden obrir una mica més”. És per això que han reclamat a l’Ajuntament de Mataró “una condenació d’impostos pels negocis afectats directament per les obres”. Està previst que les tasques s’allarguin quatre mesos.

Per a Xavier Martin, president de NEM, “és incompressible com s’ha desaprofitat un temps molt valuós per avançar amb tots els comerços i la restauració tancats”. I, afegeix, “ara, quan les restriccions sanitàries permeten que obrim una mica més, l’Ajuntament decideixi que és el moment de fer aquestes obres”.

NEM denuncia la falta de “voluntat per part de l’Ajuntament de consensuar el moment o la millor manera de tirar endavant unes obres”. Consideren que és necessari fer-les, però argumenten que “han decidit començar-les ara, sense notificació prèvia als afectats, i avisant amb només 3 dies d’antelació”.


Publicitat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*