Cultura Destacats Pineda de Mar Portada

L’actual Biblioteca Manuel Serra i Moret de Pineda de Mar fa 10 anys

La Biblioteca Manuel Serra i Moret celebra els 10 anys. Foto: Aj. Pineda

Aquest dissabte 27 de març es compliran 10 anys del trasllat de la Biblioteca Manuel Serra i Moret de Pineda de Mar de la plaça de les Mèlies al nou edifici del carrer Progrés. I per a celebrar-ho, es faran activitats per als usuaris i per l’alumnat de les escoles i instituts de Pineda de Mar.

L’any 2011 la biblioteca de Pineda de Mar es va traslladar al carrer Progrés, deixant enrere la plaça de les Mèlies, on ara s’ubica l’espai Sara Llorens. Per a celebrar-ho, la Biblioteca Manuel Serra i Moret ha preparat una sèrie d’activitats especials per als usuaris i l’alumnat de les escoles i instituts de Pineda de Mar.

Aquest març a la biblioteca s’ha construït un gran pastís d’aniversari on, a més, cada dia s’hi fa una recomanació literària. També s’ha fet arribar a cada grup escolar del municipi un pastís d’aniversari amb recomanacions per a tot l’alumnat. D’altra banda, divendres 26 a un quart de quatre del migdia la biblioteca organitza una sessió de contes que es podrà seguir en directe pel canal de YouTube de l’Ajuntament. Per últim, la biblioteca ha preparat 10 enigmes en vídeo sobre diferents temàtiques, un concurs on els més ràpids en contestar tindran premi.

Es preveu que durant l’any, i a mesura que les restriccions sanitàries ho permetin, es facin més actes per a celebrar els 10 anys de la nova Biblioteca Manuel Serra i Moret.


Publicitat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*