Portada Societat Vilassar de Dalt

Desmantellen una plantació de marihuana en una casa de Vilassar de Dalt

Plantació de marihuana a Vilassar de Dalt

Els Mossos d’Esquadra han detingut un veí de Barcelona de 54 anys com a presumpte responsable d’una plantació de marihuana ubicada en una casa de Vilassar de Dalt. L’home ha estat detingut com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues i un delicte de defraudació de fluid elèctric.

La investigació va començar a mitjans del mes de març quan els agents van rebre informació d’una companyia elèctrica en què es detectava un consum d’electricitat en un domicili molt superior al que corresponia pel comptador. Arran d’aquest fet, els agents van iniciar una investigació per comprovar si hi havia una plantació de marihuana que justifiqués l’excés de consum. A més, els mossos van rebre algunes queixes veïnals per olors i sorolls.

El passat 23 de març al matí uns agents que feien tasques de vigilància van veure sortir un home del domicili. El van aturar i li van exposar que hi havia indicis de l’existència d’una plantació de marihuana dins de la casa, cosa que l’home va confirmar. Per aquest motiu va ser arrestat.

Cap a dos quarts de quatre del mateix dia els Mossos van fer una entrada i registre voluntària a la casa. A la zona del soterrani, van localitzar un habitacle destinat al cultiu de marihuana amb 40 làmpades halògenes, 8 ventiladors, 3 entrades d’aire i un dipòsit d’aigua. La plantació tenia 700 plantes en estat de floració d’entre 70 i 100 centímetres de llargada. En un calaix del despatx de la planta baixa es van localitzar dues defenses elèctriques i una arma de foc simulada.


Publicitat

L’arrestat va quedar en llibertat i pendent de judici. La investigació continua oberta i no es descarta que hi pugui haver més detinguts.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*