Calella Destacats Portada Salut

L’Hospital de Calella recupera les visites als pacients no Covid

Hospital Sant Jaume de Calella. Foto: maresme360

A partir d’aquest dilluns l’Hospital de Calella recuperarà les visites als pacients ingressats no Covid. Aquesta lleugera obertura va acompanyada d’unes mesures estrictes per evitar cap contagi.

L’estabilització de casos Covid-19 a l’Hospital de Calella permetrà que a partir de dilluns es recuperin progressivament les visites de familiars als pacients no Covid ingressats al centre. Per visitar els pacients no Covid hospitalitzats es definiran dues franges horàries diàries: al migdia de 13 h a 14 h i a la tarda de 19 h a 20 h. Les visites només es podran fer en una de les dues franges i només es permetrà l’entrada d’un acompanyant per pacient. A més, per tal de minimitzar riscos, el visitant sempre haurà de ser la mateixa persona.

Els familiars han de portar posada en tot moment la mascareta, que es recomana que sigui quirúrgica. Així mateix, s’han de rentar les mans a l’entrada del centre amb solució hidroalcohòlica i fer-ho de forma freqüent utilitzant els dispensadors que hi ha repartits en diferents punts del centre.

Les visites a l’Hospital de Calella es van suspendre a principis del mes de gener quan la situació epidemiològica va empitjorar.


Publicitat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*