El Gremi d’Hostaleria i Turisme de Mataró i el Maresme considera que les noves mesures anunciades pel Procicat són decebedores per al sector. Es mostren decebuts “per la manca de sensibilitat amb el sector” i argumenten que esperaven una “millora de les perspectives de negoci”.
El Gremi d’Hostaleria i Turisme denuncia que “el Procicat pren decisions sense tenir en compte les valoracions dels tècnics de l’Hostaleria i els empresaris”. En aquest sentit, consideren que les noves mesures -que permeten l’obertura des de les 7.30 h fins a les 17 h dels establiments- són “decebedores”. El Gremi argumenta que els bars i bars-restaurants tindran una capacitat de facturació del 40%, però es lamenten que els restaurants no puguin obrir en horari de nit.
Ara, des del Gremi exigeixen l’obertura dels restaurants com a mínim en un torn de nit els caps de setmana, de 20 h a 22 h. A més, demanen allargar 30 minuts el toc de queda perquè, diuen, “el virus no es contagia més o menys en funció dels horaris dels àpats”.
Amb tot, l’hostaleria del Maresme exigeix “mesures contundents que millorin les prestacions dels negocis hostalers, a banda d’ajudes directes als empresaris de forma immediata”. I és que, alerten, el sector “ja està al límit de la seva supervivència”.
marina360 és el nom resultant de la integració de tres60.cat en l'estructura empresarial de Ràdio…
Aquesta setmana -dimecres concretament- comença el nou cicle de tallers adreçats a emprenedores i emprenedors…
Escolta-ho aquí: Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L'enviem cada dia a…
Aquest 2022 tampoc hi haurà Carnaval de la Costa Brava Sud per la pandèmia. Ho…
Diverses famílies de blocs ocupats a Santa Coloma de Farners critiquen que se'ls ha tallat…
Passatgers arribant a l'aeroport de Girona. Foto: Aleix Freixas/ACN El nou pla director de l'aeroport…