Destacats Educació Maresme Portada

El Maresme tindrà dos nous instituts escola el proper curs

Visita de Josep Bargalló el passat 4 de març als futurs nous instituts escola. Foto: Generalitat de Catalunya

El Maresme tindrà el proper curs 2021-2022 dos nous instituts escola a Premià de Dalt i al Masnou. El pas de les escoles a instituts escola permetrà reformular el mapa escolar dels municipis en una oferta de secundària i post obligatòria més sòlida, tal com ha dit el conseller d’Educació, Josep Bargalló.

L’escola Santa Anna de Premià de Dalt i l’escola Lluís Millet del Masnou es convertiran el proper curs en dos instituts escola. El conseller d’Educació, Josep Bargalló, els va visitar la setmana passada per a trobar-se amb l’equip directiu dels dos centres. A més, també va visitar un tercer centre: l’Institut Mediterrània, del Masnou.

Bargalló ha anunciat que la transformació del centre en un institut escola “significa  una millora en l’oferta educativa” dels municipis. En aquest sentit, ha afegit que “el motiu pel qual fem un institut-escola és atendre les necessitats de moviments d’escolarització i poder reformular el mapa escolar del municipi en una oferta de secundària i post obligatòria més sòlida”.

El conseller ha explicat que els nous instituts escola “permetran repensar tota la secundària i per tant millorar l’oferta de batxillerat i de secundària obligatòria”. Així mateix, també ha de permetre “treballar la davallada prevista d’alumnes d’infantil, i també preparar-nos per possibles moviments demogràfics”.


Publicitat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*