Uncategorized

Aspronis reuneix administracions, empresaris i entitats de l’Alt Maresme i La Selva en una jornada

Aspronis ha celebrat al Centre d’Estudis Avançats de Blanes una primera jornada en la que ha reunit administracions, empreses i entitats de l’Alt Maresme i La Selva, el territori on actua l’entitat. L’objectiu de la trobada és establir una xarxa de col·laboració entre tots aquests agents així com posar de manifest les línies d’actuació d’Aspronis i exposar experiències d’èxit en matèria de cooperació administració-organitzacions-empreses.

La jornada ha comptat amb les impressions del consultor social Víctor Bayarri, director d’Alter Civites, les exposicions de Joan Esteve, director de l’Associació Entrem-hi (Vilafranca del Penedès), i Núria Martínez, gerent de la Fundació Drissa (Girona) en representació del Grup Èxit. Josep M. Canyelles, expert en responsabilitat social, s’ha encarregat de la cloenda tècnica i Romà Codina, alcalde de Lloret, de la institucional.

Aspronis és un grup d’entitats sense ànim de lucre que treballa per a la integració social i laboral de persones amb discapacitat intel·lectual a l’Alt Maresme i La Selva, i que atén 330 persones discapacitades i les seves famílies. Compta amb 330 treballadors (125 dels quals amb discapacitat) i atén més de 1.500 infants l’any al seus centres d’atenció precoç.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*