Jordi Caupena Opinió

I com va dir Julio Iglesias…”la vida sigue igual”

Jordi Caupena

Comencem més que contents. Van arribant les vacunes, s’acosta la primavera, no ha fet un hivern massa fred i tot va funcionant més o menys, Iep! Penseu, però, que com dic habitualment tot tendeix a empitjorar. Encara més, pensareu? Doncs sí.

Però siguem positius. Tenim salut, ara ens deixen allargar les terrasses fins una mica més tard… i “anem fent” que deien els de sempre. Això sí, segueixen tancant les petites botigues i negocis de poble i depenent del dia es pot veure o no la llum al final del túnel.

Però vull que aquest article serveixi -o no- per donar un punt d’esperança i il·lusió. Després de la primavera arriba l’estiu, un estiu que segons llegeixo serà millor que el passat. De tota manera tot depèn d’unes altres vacunes, carnet de vacunes. Vindran els anglesos i alemanys a omplir els grans hotels de la costa del Maresme i la Selva? Ho veurem aviat, si més no m’arriben ínputs que alguns municipis amb el seu criteri seguiran donant aire als grans hotels amb turisme de masses i milers d’estrangers amb els seus mitjons i les xancles d’estiu que, per cert, jo tipificaria com a delicte en el codi del bon gust. Però a part d’això si la temporada passada es comentava, i jo mateix hi apostava, en què cal fer un gir de filosofia en el turisme, les grans urbs que es dediquen en el que ha estat fins fa poc un fructífer negoci seguiran deixant fer.

El més trist d’això és que hauríem tingut una oportunitat per canviar alguna cosa en el model i malauradament anem abocats al de sempre. Sol, platja, paella i sangria. Com deia la cançó, al final “las obras quedan, las gentes se van, otros que vienen las continuaran.. la vida sigue igual”.


Publicitat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*