Mataró Portada Societat

Mataró obrirà dilluns els parcs infantils “si les dades milloren”

Gronxadors lligats al parc central de Mataró

L’Ajuntament de Mataró ha anunciat que el proper dilluns 8 de març obrirà finalment les zones de joc dels parcs infantils “si les dades epidemiològiques continuen millorant”. Des del consistori expliquen que la decisió s’ha pres per la disminució de la “tensió” en el sistema sanitari i arriba gairebé vuit mesos després que es decidís tancar-los.

Actualment, la capital del Maresme és l’única gran ciutat amb els parcs tancats i en els darrers dies s’ha intensificat la pressió ciutadana per exigir la seva reobertura. Les crítiques també des de dins del propi govern municipal i En Comú Podem, el soci minoritari de David Bote, ha reclamat aquest dimarts la reobertura “immediata” dels parcs.

Abans de l’obertura dels parcs l’Ajuntament de Mataró farà una neteja inicial dels 128 espais que hi ha a la ciutat. Des del consistori també asseguren que mantindran aquests espais higienitzats de manera “regular” per part del servei d’Espais Públics. L’horaro d’ús dels parcs serà de vuit del matí a vuit del vespre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*