Destacats Portada Premià de Mar Societat

Detingut un lladre que havia robat a una botiga de Premià de Mar

Mossos d'Esquadra. Foto: CME

Els Mossos d’Esquadra van detenir el diumenge 28 de febrer a l’Hospitalet de Llobregat un home de 20 anys i veí de Barcelona acusat de cometre un robatori en una botiga de Premià de Mar.

Els vigilants d’Adif van retenir un home el passat diumenge a l’andana de l’estació de Rodalies de l’Hospitalet perquè estava “alterant greument l’ordre públic”. Quan el van identificar, els Mossos d’Esquadra van observar que duia una bicicleta, un ordinador portàtil i altres béns que podien no ser de la seva propietat. En comprovar-ho, van detectar que l’ordinador pertanyia a un veí de Premià de Mar i el van contactar per telèfon. El veí els va explicar que havia estat víctima d’un robatori amb força aquell mateix diumenge a una botiga d’alimentació del municipi maresmenc.

Els agents van detenir l’home com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força a establiment comercial. Amb set antecedents per fets de la mateixa tipologia, va passar a disposició judicial i posteriorment deixat en llibertat amb càrrecs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*