Destacats Mataró Portada Salut Societat

Mataró ajorna la decisió sobre la reobertura dels parcs infantils

Gronxadors lligats per evitar-ne l'ús, al Parc Central de Mataró. Foto: ACN - Jordi Pujolar

Els parcs infantils de Mataró continuen tancats, després que no hagin sortit conclusions clares de la reunió del comitè tècnic d’emergència celebrada aquest dilluns. La regidora de Salut Pública, Laura Seijo, va anunciar divendres que plantejaria la reobertura en aquesta mesa tècnica, però la decisió encara s’està madurant internament.

Segons han indicat fonts municipals, els indicadors sanitaris no són actualment millors que els que hi havia al juliol, quan es va decidir precintar indefinidament les zones d’esbarjo. Tot i això, Laura Seijo, regidora de Salut Pública, feia èmfasi divendres en altres factors i recordava que la possibilitat d’obrir-los que preveu el Procicat està condicionada a “unes mesures de desinfecció molt estrictes”.

El debat sobre la idoneïtat o no de reobrir els parcs infantils de Mataró s’ha intensificat en els darrers dies, després que un grup de famílies denunciessin la situació que es viu a la capital del Maresme. Es tracta de l’única gran ciutat catalana que té els parcs tancats de forma quasi ininterrompuda des de l’inici de la pandèmia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*