Canet de Mar Destacats Mataró Portada Societat

Els Mossos registren dues naus a Mataró i Canet de Mar on hi viurien persones relacionades amb els aldarulls de dissabte

Els Mossos d'Esquadra s'emporten detingut una de les persones que ocupava una antiga nau a Mataró i que relacionen amb els aldarulls de dissabte a Barcelona. Foto: ACN - Jordi Pujolar

Els Mossos han registrat aquest dilluns al matí dues naus a Mataró i Canet de Mar on hi viurien persones relacionades amb els aldarulls dels últims dies a Barcelona. Es tracta d’un dispositiu ordenat per un jutjat de la capital catalana.

La nau que els Mossos han registrat a Canet de Mar és una antiga fàbrica anomenada Can Jover. D’altra banda, l’escorcoll a Mataró, que ha finalitzat cap a les 13.15 h, ha estat a una nau que fa anys que és ocupada. En aquest cas, els agents que hi han participat s’han endut bosses i caixes amb material divers.

El comissari Joan Carles Molinero ha explicat que han estat els Mossos els que han sol·licitat a l’autoritat judicial poden entrar a les dues naus ubicades al Maresme. Això s’ha fet arran de les detencions que es van fer dissabte, que ha considerat “molt importants”. Així, busquen tant sospitosos dels aldarulls com material que s’ha fet servir en les protestes.

Molinero també ha explicat que estan investigant quines organitzacions, grups o col·lectius “hi poden haver” al darrere de les persones que estan protagonitzant els aldarulls.


Publicitat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*