Uncategorized

Esgotades les inscripcions a la mitja marató ‘Ciutat de Mataró’

En només nou hores s’han esgotat les inscripcions a la mitja maratóCiutat de Mataró” que tindrà lloc el proper 4 de desembre a la capital del Maresme. En total hi participaran uns 2.000 atletes en una prova que començarà a les deu del matí a la plaça d’Espanya. Deu minuts més tard es donarà la sortida a la marató escolar, dirigida als alumnes d’entre 8 i 16 anys de les escoles i que preveu una participació de 1.500 nens i nenes.

Els participants es divideixen en sis categories segons l’any de naixement. També hi ha una categoria per als atletes amb cadires de rodes i una altra per als disminuïts visuals. Els tres primers de cada categoria masculina i femenina rebran un trofeu, així com els equips masculí i femení (cinc corredors) i a l’equip amb més corredors.
Els premis en metàl·lic són de 500, 400, 300, 200 i 150 euros per als primers classificats masculins i femenins. Els participants que rebaixin el rècord de la prova, situat en 1 h 02 m 58 s per als homes (de Jacop Kiplagat) i 1 h 14 m i 33 s per a les dones (que té Txell Calduch), rebran un premi especial de 500 euros.

La mitja marató està organitzada per l’Institut d’Esports, la Diputació de Barcelona, el Centre Atlètic Laietània, la Federació Catalana d’Atletisme, el Grup d’Atletisme Lluïsos Mataró, el Grup Maratonià Mataró i la Colla Maimakansu.

La celebració de les dues proves provocarà diverses afectacions al trànsit. A partir de les 6.30 h es tallarà el trànsit a la plaça d’Espanya, al camí de la Geganta i a la ronda d’Alfons X el Savi (entre la plaça d’Espanya i el carrer de l’Esplanada) i els seus accessos des de la Riera, el passeig de Carles Padrós, l’avinguda del Corregiment de Mataró, i carrer de Sant Isidor, de Guifré el Pelós, i d’Emili Cabañes. De les 8.30 a les 13.30 h quedarà tallada al trànsit la carretera N-II entre la rotonda del Rengle (Km 644,5) i la rotonda de l’Experience (Km 649,6). No es podrà sortir ni entrar de l’aparcament de l’estació de tren. I a les 9.30 h quedarà tallat tot el recorregut, fins que passi la cursa.


Publicitat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*