Destacats Portada Societat Tordera

La plantilla d’Oysho Logística a Tordera farà un dia de vaga per exigir l’equiparació de condicions

Imatge d'arxiu d'un centre de logística. Foto: pixabay

Els treballadors d’Oysho Logística a Tordera han anunciat una jornada de vaga per al pròxim 22 de febrer per exigir l’equiparació de condicions laborals amb la resta de centres de distribució del Grup Inditex.

Comissions Obreres assegura que la plantilla de Tordera és la que té els sous més baixos i lamenta que fa un any que negocien una millora del conveni amb la direcció, però fins ara no hi ha hagut entesa. El sindicat denuncia que Inditex divideix els treballadors de logística en “primera i segona classe”, i acusa la direcció de no tenir “cap interès” a acostar posicions amb el comitè d’empresa. Segons CCOO, les propostes fetes per la direcció suposen una pèrdua econòmica per als treballadors.

CCOO destaca que l’any 2000 va començar una negociació col·lectiva a Inditex i des d’aleshores s’ha signat acords amb continguts i vigències molt diferents en funció de les marques. El sindicat reclama corregir aquestes diferències i exigeix que tots els centres logístics es regeixin per les mateixes condicions.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*