Uncategorized

El Maresme organitza diversos actes amb motiu del dia internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones

Les poblacions del Maresme han organitzat diversos actes amb motiu del dia internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones que se celebra aquest divendres. Totes les poblacions han preparat algun tipus d’activitat o acte, com la lectura del manifest institucional.

Sant Andreu de Llavaneres ha programat una convocatòria pública i solidària per aquest divendres al migia a la plaça de la Vila, amb monòlegs d’històries de dones i lectures a favor de la convivència. A Arenys de Munt, l’Ajuntament ha fet uns llaços blaus amb la intenció que els llueixin tots els comerços. També hi ha programat un debat aquest divendres a les 17:30 h, a Can Borrell i a les 21:30 h, cinefòrum gratuït amb la pel·lícula Elisa K a la Sala Corrioles.

A Calella l’acte central s’ha fet aquest dijous a la Capella de Sant Quirze i Santa Julita amb la lectura del manifest institucional. Mataró, per la seva banda, ha programat en els darrers dies diverses activitats com xerrades i una representació teatral. La lectura del manifest institucional es fa també aquest divendres a migdia davant de l’Ajuntament.

Vilassar de Mar és una altra de les poblacions maresmenques que organitza actes durant tot el dia. En destaquen una edició especial del programa matinal de Vilassar Ràdio “Parlant de tot”, una taula informativa al carrer per sensibilitzar sobre la violència de gènere, la lectura del manifest institucional, l’hora del conte a la biblioteca municipal amb “Les princeses també es tiren pets” i el passi de la pel·lícula “Arcàdia”.


Publicitat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*