Destacats Pineda de Mar Portada Salut

El Consultori Local Poblenou de l’ABS Pineda de Mar amplia l’àrea de consultes

Consultori Local Poblenou de Pineda de Mar. Foto: ICS Girona

Aquesta setmana han començat les obres de reforma del Consultori Local Poblenou de l’Àrea Bàsica de Salut (ABS) Pineda de Mar. L’objectiu dels treballs és ampliar la zona de consultes i renovar l’àrea d’atenció a l’usuari.

Les obres al Consultori Local Poblenou de Pineda de Mar permetran crear dues noves consultes en un centre que actualment en té nou. Així mateix, s’habilitarà un nou espai de treball pels professionals de la unitat d’atenció a la ciutadania.

Les obres s’han dividit en dues fases que permetran seguir treballant sense que l’activitat programada s’aturi. Ara s’ha iniciat la primera fase, a partir de la qual l’actual office i el magatzem d’històries clíniques es reconvertirà en dues noves consultes. A més, s’habilitarà un nou accés als vestidors i al futur espai de treball dels professionals del centre amb la creació de nous despatxos polivalents. Quan acabi aquesta fase s’iniciarà la segona, que contempla la posada a punt de la zona posterior a l’àrea d’atenció a l’usuari, destinada a tasques d’ús intern.

L’activitat assistencial al centre, que és de titularitat municipal, només es veurà afectada el divendres 12 de febrer de 13h a 20h. En aquesta franja horària està previst que es perforin dues parets per la creació de noves finestres. Per evitar molèsties de soroll i pols, el centre es tancarà a les 13h i tota l’activitat urgent serà atesa al CAP Pineda de Mar, situat a dos quilòmetres del Consultori Local Poblenou. En aquesta franja també es reforçarà l’atenció domiciliària.


Publicitat

Les obres, amb un pressupost de 71.572 euros, van a càrrec de l’Ajuntament de Pineda de Mar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*