Calella Destacats Portada Societat

Calella agraeix la tasca dels professionals que han lluitat contra la Covid-19 amb descomptes

Sanitaris, treballadors de serveis de neteja, de centres residencials, de supermercats i de farmàcies podran gaudir dels descomptes. Foto: ATC

La campanya “Calella és solidària“, impulsada per l’Associació Turística de Calella (ATC), agrairà la tasca dels professionals que han estat a primera línia en la lluita contra la Covid-19 amb descomptes a diferents sectors.

L’ATC, amb el suport de l’Ajuntament de Calella, va posar en marxa la campanya “Calella és solidària” l’any passat. L’objectiu de la campanya és agrair al personal sanitari, treballadors públics de neteja i supermercats i treballadors de farmàcies, entre altres professionals, la lluita contra la Covid-19. Tots ells estan a primera línia, tant de manera visible com invisible, des de ja fa un any.

“Calella és solidària” va engegar motors la primera setmana de juliol de 2020; i enguany seguirà oferint descomptes especials per a aquest col·lectiu de professionals. Tots ells podran gaudir de descomptes als establiments que participen de la campanya; des d’hotels, restaurants, botigues o activitats nàutiques.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*