Calella Destacats Economia Esports Portada

Calella crea un espai per impulsar projectes empresarials vinculats a l’esport

El Calella Sport City Lab, un projecte impulsat per l’Ajuntament de Calella, obrirà les portes el diumenge 31 de gener a Can Saleta. Es tracta d’un espai de co-working que neix per a impulsar projectes empresarials vinculats al món de l’esport.

El Calella Sport City Lab tindrà la seu a Can Saleta, que es convertirà en un espai de co-working on es puguin desenvolupar projectes empresarials vinculats a l’esport. L’espai comptarà amb instal·lacions equipades i físiques de treball, assessorament professional i formació. L’objectiu, explica l’Ajuntament de Calella, és “fer un salt qualitatiu en l’evolució de l’esport a nivell local i internacional”. També es posarà en marxa el banc de proves, un espai que ha de servir per a testejar els productes i oferir solucions empresarials.

Per últim, el Calella Sport City Lab comptarà amb un servei d’organització d’esdeveniments esportius. En aquest sentit, les empreses rebran assessoraments i gestió per a fer tramitacions de permisos i podran utilitzar sales per a presentacions, rodes de premsa i entregues de premis.

Calella, un municipi vinculat amb l’esport

L’esport a Calella és un dels principals eixos de desenvolupament econòmic; i és que al llarg de l’any s’hi celebren un total de 125 esdeveniments esportius i es generen 250 llocs de treball. Són 7.000 els atletes que fan esport a Calella, que compta amb 32 entitats esportives, 49 disciplines diferents i 43 esports federats.


Publicitat

És per això que l’Ajuntament aposta per un “espai de trobada que promociona l’oci perquè les persones es reuneixin, es comuniquin i gaudeixin del temps lliure fomentant la creativitat per canalitzar activitats esportives”.

El Calella Sport City Lab s’inscriu dins el marc del Projecte d’Especialització i Competitivitat Territorial (PECT) de Mataró-Maresme, iniciat el mes de maig de 2018 i que inclou també l’estratègia Reimagine Textile, liderada per Eurecat i el TecnoCampus de Mataró. El PECT Mataró-Maresme està cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) Catalunya 2014-2020.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*