Destacats Esports Maresme Portada

La Volta Ciclista manté el recorregut i tornarà a passar pel Maresme

Calella i Mataró acolliran un any més la Volta Ciclista a Catalunya. Foto: La Volta

La Volta Ciclista de Catalunya manté el seu recorregut per a l’edició 100 i tornarà a passar pel Maresme. En concret, la cursa s’iniciarà a Calella i la sisena etapa transitarà des de Tarragona fins a Mataró.  La Volta Ciclista d’aquest any s’haurà d’adaptar, com tots els esdeveniments esportius, a les restriccions de la Covid-19.

Enguany se celebra l’edició 100 de la Volta Ciclista de Catalunya; i, una vegada més, l’esdeveniment començarà a Calella. La Volta es disputarà entre el 22 i el 28 de març de 2021, després que la pandèmia de Covid-19 obligués a ajornar-la l’any passat. Finalment, tots els municipis implicats han confirmat la seva participació.

La Volta s’iniciarà a Calella el 23 de març i d’allà es dirigirà a Banyoles, on es viurà una contrarellotge que ha de marcar les primeres diferències entre els participants. Després d’una tercera i quarta etapa que es disputarà a l’alta muntanya, la cinquena etapa finalitzarà a Manresa -amb Montserrat com a gran escenari. Finalment, La Volta tornarà al Maresme en una sisena etapa, una de les més llargues, que començarà a Tarragona i finalitzarà a Mataró. La Volta Ciclista de Catalunya acabarà el seu recorregut, com cada any, a Barcelona.

Aquest, però, serà l’últim any que Calella aculli la Volta després de nou edicions consecutives.


Publicitat

Una Volta Ciclista marcada per la Covid-19

L’edició 100 de la Volta Ciclista de Catalunya s’haurà d’adaptar a les mesures sanitàries per evitar la propagació de la Covid-19. En aquest sentit, Rubèn Peris, director general de la cursa, ha explicat que han après molt de com fer les coses adequadament “i destinarem molts esforços i inversió perquè tothom visqui una prova segura i adaptada al moment de les dates de celebració de l’esdeveniment”. També ha assegurat que es garantirà la seguretat “dels corredors, el personal dels equips, l’organització i, en cas que sigui possible, dels aficionats”.

Tanmateix, encara caldrà esperar unes setmanes per a conèixer els detalls que marcaran una Volta Ciclista més excepcional que mai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*