Arenys de Mar Canet de Mar Portada Sant Pol de Mar Societat

Detingut el presumpte autor de tres robatoris violents a Sant Pol, Canet i Arenys

Imatge de recurs dels Mossos d'Esquadra Foto: Aj. Canet

Els Mossos d’Esquadra han detingut el presumpte autor de tres robatoris violents a Sant Pol, Canet i Arenys de Mar. Es tracta d’un jove de 20 anys que va ser arrestat el passat 5 de gener després de robar un patinet. Contactava amb les seves víctimes amb una aplicació de compravenda i quan quedaven per fer la transacció les robava amb una arma de foc simulada.

El passat 5 de gener els Mossos van rebre l’avís que un home acabava de patir el robatori del seu patinet a Arenys de Mar. La víctima havia explicat que havia quedat amb un desconegut per vendre-li el patinet, però que l’agressor, en lloc de comprar-li, el va amenaçar amb una arma de foc i se’l va emportar. L’home va facilitar una descripció als agents i els va indicar que l’estava perseguint en aquell moment. Finalment la víctima va poder recuperar el patinet ja que el lladre l’havia abandonat en la fugida.

Poc després els Mossos van localitzar el presumpte lladre. Quan el van aturar van comprovar que l’home -que va ser reconegut per la víctima- duia a sobre un arma de foc simulada.

Els investigadors han pogut relacionar el detingut amb dos robatoris anteriors en els quals s’havia utilitzat el mateix modus operandi. El primer va produir-se el 23 de desembre de l’any passat a Sant Pol de Mar i el segon el 28 de desembre a Canet de Mar.


Publicitat

L’arrestat va passar a disposició del jutjat de guàrdia d’Arenys que va decretar el seu ingrés a presó.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*