Uncategorized

Detenen dotze persones que assaltaven empreses de logística

Els Mossos d’Esquadra han detingut dotze persones que formaven part d’una organització criminal dedicada a cometre robatoris amb força a empreses de logística dedicades a la distribució de begudes alcohòliques i perfums. Una de les empreses afectades està situada a Palafolls.

Segons explica la policia catalana el grup destacava per la seva estructura definida i per la gran mobilitat geogràfica. L’organització criminal estava composta per joves de nacionalitat espanyola amb domicilis a Barcelona i que tenien connexió directa amb un clan familiar d’ètnia gitana que s’encarregava d’introduir el material sostret al mercat i que posteriorment repartia els guanys entre la resta de components del grup.

La investigació, que ha durat cinc mesos, ha demostrat que una part del grup es dedicava a executar els robatoris i l’altra facilitava el el suport logístic. Els guanys de la banda amb aquests assalts superen els 378.000 euros.

Els detinguts han passat a disposició judicial del jutjat d’instrucció número quatre de Granollers i la jutgessa magistrada ha decretat l’ingrés a presó de sis d’ells mentre que la resta ha quedat en llibertat amb càrrecs. La investigació continua oberta i no es descarten més detencions.


Publicitat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*