Destacats Societat Teià Vilassar de Mar

Els bombers desactiven la recerca a Teià de la dona de Vilassar desapareguda

Els bombers de la Generalitat han desactivat la recerca a la zona de la Pedrera de Teià de la dona de Vilassar de Mar desapareguda aquest Sant Esteve. Aquest vespre s’havia activat 13 dotacions dels bombers per a pentinar la zona després que els voluntaris haguessin sentit crits d’auxili.

Les tretze dotacions de bombers han abandonat la cerca a la Pedrera (Teià) de la dona de Vilassar desapareguda aquest Sant Esteve. Tal com han explicat en un tuit, no han trobat indicis que indiquin que la dona sigui en aquesta zona. Des d’aquest vespre, els GRAE de muntanya i els GRAE subaquàtics buscaven la dona en una zona on sembla haver-hi pous. A la Pedrera també s’hi havia desplaçat el Grup Caní de Recerca GCR, el Grup Operatiu de Suport GROS i el Punt de Trànsit.

Els bombers han rastrejat la zona després que els voluntaris hi haguessin escoltat crits d’auxili. Les autoritats han informat que també han revisat un dipòsit d’aigua, però tampoc no hi han trobat res. Tampoc no hi ha hagut retorn a les crides que ha fet el personal de la recerca.

Tot i això, els bombers de la Generalitat expliquen que tornaran a pentinar la zona si hi ha algun indici nou.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*