Destacats Societat Teià Vilassar de Mar

Els bombers es mobilitzen amb 13 dotacions per a buscar la dona desapareguda a Vilassar

Els bombers de la Generalitat han activat 13 dotacions per a buscar la dona desapareguda a Vilassar de Mar el dia de Sant Esteve. La dotació s’hauria activat després que els voluntaris que estaven escorcollant la zona hagin sentit crits d’auxili a Pedrera (Teià).

Els bombers de la Generalitat han informat a través d’un tuit que han activat tretze dotacions per a cercar la dona de Vilassar de Mar desapareguda el dia de Sant Esteve. El desplegament s’ha activat després que els voluntaris que escorcollen la zona de Pedrera, a Teià, hagin escoltat crits d’auxili. Els bombers expliquen que a la zona sembla haver-hi pous.

La recerca s’està fent al voltant del Mirador de la Cornisa, a la serralada litoral. És on el personal voluntari ha escoltat crits d’auxili, segons els bombers. Es tracta d’una zona forestal amb tot de pistes per fer excursions.

Els bombers han activat els GRAE de muntanya i els GRAE subaquàtics. A més, també han desplaçat a la zona el Grup Caní de Recerca GCR, el Grup Operatiu de Suport GROS i el Punt de Trànsit. Tots ells distribuiran les tasques i les zones de recerca als bombers participants. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*