Calella Destacats Portada Societat

Calella obre un expedient a l’hotel Las Vegas per no reciclar correctament

Façana de l'hotel Las Vegas de Calella. Foto: Aj. Calella

El govern municipal de Calella ha obert un expedient sancionador a l’hotel Las Vegas per no reciclar correctament. Calella ha estimat íntegrament les al·legacions presentades per l’empresa de recollida d’escombraries Urbaser que acrediten la seva gestió.

L’Ajuntament de Calella ha estimat íntegrament l’escrit d’al·legacions presentat per l’UTE Urbaser amb relació a l’expedient obert arran d’un vídeo difós a les xarxes socials; en ell s’hi veu un camió de rebuig recollint el contingut de contenidors destinats a diferents fraccions de residus sense separar-los.

L’empresa concessionària va fer un informe on explica que “diàriament, a la recollida d’envasos de l’hotel Las Vegas, es troben els contenidors plens de residus impropis”. Aquest és el motiu pel qual, expliquen, es va decidir no recollir els contenidors de manera selectiva. Després d’estudiar la situació, l’Ajuntament de Calella ha donat la raó a l’empresa concessionària del servei de recollida i transport de residus i alhora ha obert un expedient sancionador a l’hotel Las Vegas. L’hotel, de la mateixa manera que l’empresa de neteja, podrà presentar les al·legacions que consideri oportunes amb relació als fets.


Publicitat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*