Maresme Mataró Societat

Maresme digital i Televisió de Mataró ultimen el procés de fusió

Televisió de Mataró es fusiona amb Maresme Digital

La fusió de les dues televisions d’àmbit comarcal es va conèixer fa uns mesos i llavors els responsables de les dues entitats van explicar que la unió de forces es feia amb l’objectiu de potenciar els continguts comarcals de producció pròpia. Amb la fusió, Maresme Digital, la iniciativa pública que agrupa la majoria d’antigues televisions locals analògiques del Maresme, passa a comptar amb una oferta de tres canals.

Pel que fa als continguts la cosa queda de la següent manera: l’informatiu “24 hores” de Televisió de Mataró substituirà el “Maresme actual” i, a més, inclourà la informació de l’Alt Maresme que continuarà sent produïda desde Radio Calella TV.

La resta de la programació queda completada amb la informació esportiva els dilluns a la nit, els debats dels dimarts i dimecres, l’espai “L’entrevista” del dijous i els programes dedicats a la cultura “El Traç” i el “Diari de la Música”. D’altra banda l’informatiu de la Xarxa de Televisions Locals només s’emetrà al migdia, a un quart de tres de la tarda i a la una de la matinada amb la qual cosa s’elimina l’edició del vespre.

Amb l’arribada de la TDT la comarca del Maresme va ser una de les primeres en posar en funcionament la seva televisió d’àmbit comarcal cosa que, en altres zones veïnes, com a la Selva no ha estat possible. En la seva curta història Maresme Digital no estat, però, exenta de polèmica. Tordera va sortir del consorci que gestiona Maresme Digital el mes de novembre argumentant que a la població hi ha un problema greu de cobertura i que el servei i el resultat no són els esperats a banda de la difícil situació econòmica actual. Per la seva banda Malgrat de Mar no s’ha adherit mai al projecte.


Publicitat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*