Cabrera de Mar Destacats Portada Societat Vilassar de Mar

Renfe adjudica les obres de rehabilitació de l’estació de Cabrera de Mar – Vilassar

Estació de Cabrera de Mar - Vilassar de Mar. Foto: Renfe

Renfe ha adjudicat les obres de rehabilitació de les marquesines de l’estació de Rodalies de Catalunya Cabrera de Mar – Vilassar de Mar. L’actuació comptarà amb un pressupost de 212.522,89€ i han de permetre que les marquesines tornin a fer la seva funcionalitat.

El termini d’execució de les obres de rehabilitació de les marquesines de l’estació de Cabrera de Mar – Vilassar de Mar és de tres mesos. Així, les marquesines hauran de tornar a ser funcionals i millorar la qualitat de la il·luminació. Les obres s’han adjudicat per un import que supera els 210.000€; en concret, la xifra sense IVA arriba als 212.522,89€.

I és que l’estació de Cabrera es troba a primera línia marítima i està formada per dues vies generals amb dues andanes laterals cobertes parcialment per marquesines. La presència d’ambient marí agressiu ha generat un alt grau de deteriorament general als elements metàl·lics de les andanes. Les marquesines, de fet, han estat les més afectades per aquesta corrosió.

Obres per a recuperar la funcionalitat de les marquesines

És per això que les obres de rehabilitació hauran de recuperar la funcionalitat de les marquesines. Per a fer-ho, es substituirà completament la coberta, la xapa grecada, el canaló de recollida i les corretges metàl·liques de suport. A més, es rehabilitaran els ancoratges dels pilars; així mateix, se sanejarà i pintarà la totalitat de l’estructura de suport (pilars, bigues, corretges i canaló). Per últim, s’instal·larà una nova il·luminació LED.


Publicitat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*