Uncategorized

Candidats maresmencs a les llistes per a les eleccions del 20-N

Les llistes de la província de Barcelona dels partits que es presenten a les eleccions generals del 20 de novembre compten amb una presència força destacada de candidats de la comarca del Maresme tot i que són PSC i CiU els partits que millor els posicionen.

En el cas del PSC el número tres l’ocupa l’exalcalde de Caldes d’Estrac i fins fa poc delegat del Govern a Catalunya, Joan Rangel. Convergència i Unió també compta amb militants de la comarca a la seva llista per la província de Barcelona. El número tres l’ocupa Josep Sánchez Llibre i també destaca la presència de l’alcaldessa de Calella, Montserrat Candini, que repeteix per al Senat. Pel que fa al Partit Popular el mataroní José Manuel López ocupa el número 20 de la llista per Barcelona.

En el cas d’Esquerra Republicana de Catalunya trobem a Joan Mora Buch, “Nani”, de Llavaneres, a la dotzena posició de la llista independentista. Iniciativa per Catalunya presenta Noemí Ayguasenosa en el lloc número catorze de la llista per Barcelona. Pel que fa a Plataforma per Catalunya el número quatre l’ocupa la regidora de l’Ajuntament de Mataró, Mònica Lora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*