Cultura Portada Vilassar de Mar

Vilassar de Mar recupera el ‘Vilassar de Noir’ per a principis de desembre

Taula rodona del festival Vilassar de Noir. Foto: 80 grams

El festival Vilassar de Noir celebrarà finalment la seva cinquena edició els propers 4, 5 i 6 de desembre. L’edició d’enguany serà totalment online i es podrà seguir a través de Youtube. Es mantindran totes les activitats previstes en el programa inicial -una quinzena- segons expliquen els organitzadors en una nota de premsa. L’edició d’aquest 2020 comptarà amb la participació de 20 autors i 20 editorials.

El certamen, dedicat al cinema i la literatura negra, s’havia de celebrar inicialment el 23, 24 i 25 d’octubre però es va haver d’ajornar per les noves restriccions de la pandèmia del coronavirus de finals d’octubre. Entre les activitats més destacades hi ha l’homenatge a Margarida Fuster, la xerrada de Paz Velasco sobre La ment de l’Assassí, la dedicada a la relació entre Sherlock Holmes i Arthur Vonan Doyle, o la de Literatura Nord Americana profunda i la presència de l’autora Núria Cadenas per parlar de la novetat Guillem.

També es coneixerà el nom del guanyador del II Premi Vilassar de Noir de Novel·la Negra en català. El programa compta amb la participació d’una vintena d’autors entre els que figuren Pep Prieto, Llort, Salvador Balcells, Miquel Esteve, Maria Sardans, Albert Gassull, Emili Bayo, Marta Alòs i Jordi Solé entre d’altres.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*