Destacats Palafolls Portada Societat

ASPRONIS engega una campanya de micromecenatge a Palafolls

La Fundació ASPRONIS actua principalment a la Selva i el nord del Maresme. Foto: ASPRONIS

La Fundació ASPRONIS posa en marxa una nova campanya de captació de fons per aconseguir en aquest cas dos llits articulats, amb els matalassos adients, per a una millor atenció a les persones de la residència Pinya de Rosa de Palafolls.

Les necessitats de suport dels residents són extenses i generalitzades perquè són persones que tenen una discapacitat greu i necessiten atenció intensiva. Cada cop més, aquestes necessitats són creixents. És per això que ASPRONIS ha engegat una campanya de mecenatge per adequirir dos nous llits mecanitzats que garanteixin el seu benestar i confort. Els llits també han de facilitar l’atenció i la feina de la plantilla que té cura de les persones grans. 

L’objectiu a assolir per a la compra dels llits i els matalassos són 2.920€ en total. La campanya s’allargarà fins el 15 de gener i tothom qui ho vulgui podrà fer un donatiu a la web de la Fundació ASPRONIS. A més, també es podrà col·laborar a través d’una transferència bancària o un pagament amb targeta. 

La Fundació ASPRONIS, una aposta per millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitats

La Fundació ASPRONIS va néixer el 1967 amb l’objectiu de treballar per millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitats intel·lectuals. L’àrea d’actuació és essencialement la Selva i el Maresme nord.


Publicitat

L’any 2019 la Fundació va rebre la Creu de Sant Jordi de la mà de la Generalitat de Catalunya.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*