Arenys de Mar Calella Maresme Santa Susanna

Una delegació gallega de Costa da Morte visita el Maresme

Una de les platges de Calella

Avui i demà una delegació de 21 polítics, tècnics, empresaris turístics i periodistes de la província d’A Coruña visiten la comarca del Maresme. Aquesta delegació vol conèixer l’organització i el funcionament del Consorci de Promoció Turística del Maresme ja que tenen el projecte de crear-ne un de similar en el territori de Costa da Morte per promocionar la zona i atreure visitants.

La delegació gallega visitarà al Museu del Càntir d´Argentona, el Museu Frederic Marès de la Punta d´Arenys de Mar i també s’acostaran a l’Alt Maresme on visitaran les poblacions de Santa Susanna i Calella.

La delegació gallega estarà formada pel Vicepresident de la Diputació d’A Coruña, 4 diputats provincials, 1 alcalde, el president de l’Asociación de Profesionales de Turismo de Costa da Morte, 3 periodistes, el gerent de l’empresa que du a terme actualment la promoció turística del territori, el president de l’Associació Professional d’Oleiros, la Presidenta de l’Associació Professional de Palilleiras, 7 empresaris turístics i l’assessor turístic de la Diputació.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*