Cultura Vilassar de Mar

La Mostra Literària de Vilassar de Mar ja té guanyadors

L'entrega de premis de la Mostra Literària de Vilassar de Mar es va fer en un acte a porta tancada. Foto: Aj. Vilassar de Mar

L’edició 2020 de la Mostra Literària Mossèn Pere Ribot de Vilassar de Mar ja té els seus guanyadors. Es van anunciar la setmana passada en un acte sense públic presidit per la regidora de Cultura de l’Ajuntament de Vilassar de Mar, Esther López.

Els 12 treballs guardonats de la Mostra Literària Mossèn Pere Ribot van ser triats pel jurat entre les 204 obres rebudes. A més, seran els participants de la fase comarcal de la Mostra Literària del Maresme com a representants de Vilassar de Mar. La situació sanitària derivada de la pandèmia del coronavirus va impedir obrir la cerimònia de lliurament de diplomes al públic. De fet, el jurat ja es va haver de reunir telemàticament per a decidir els guanyadors.

Els guanyadors de la Mostra Literària Mossèn Pere Ribot

La Mostra Literària entrega premis tant de prosa com de poesia; hi ha, a més, sis categories per a cada modalitat. En poesia, Eulàlia Ribera s’ha endut el premi de la categoria F (més de 26 anys) pel seu treball “(Sobre)viure”. La guanyadora de la categoria E, de 19 a 25 anys, ha estat Estel Pou. Encara en poesia, Joan Petit, Esther Roura, Arnau Palomar i Guim Marimon han estat els guanyadors de les categories D -de 15 a 18 anys-, C -de 12 a 14 anys-, B -de 9 a 11 anys- i A -de 6 a 8 anys- respectivament.

D’altra banda, en prosa, Eulàlia Armengol s’ha endut el premi de la categoria E per la seva obra “Santa Maria, Mare de Déu”. Dídac Galan, Alan Sabadell, Martina Reales, Joan Petit i Joan Simó han estat nomenats, respectivament, guanyadors de les categories A, B, C, D i E.


Publicitat

Així, tots ells representaran Vilassar de Mar en la fase comarcal de la Mostra Literària.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*