Calella Portada Societat

L’Hospital de Calella redueix l’activitat quirúrgica no urgent per atendre la segona onada de Covid

Quiròfan de l'Hospital de Calella

L’Hospital de Calella reduirà l’activitat quirúrgica no urgent per tal de poder atendre la segona onada de casos de coronavirus que s’estan detectant en els darrers dies. Segons expliquen des de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, l’objectiu és alliberar llits d’hospitalització per poder atendre els pacients afectats per la Covid-19 que ho requereixin.

Concentrament s’ha suspès l’activitat d’un dels cinc quiròfans prioritzant els processos oncològics i en general tota l’activitat no demorable urgent.

Es mantenen les restriccions de visites a un sol acompanyant per pacient a les plantes d’hospitalització, sempre que no sigui positiu o hi hagi sospita, i també continuen els controls d’accés a les entrades dels centres hospitalaris.

Actualment a l’Hospital de Calella hi ha 21 pacients ingressats, 3 dels quals en estat crític, i 18 a l’Hospital Sociosanitari, 5 dels quals estaven hospitalitzats a una de les plantes de medicina interna i se’ls ha traslladat al Sociosanitari. No hi ha hagut fins ara cap nou positiu relacionat amb el brot detectat a mitjans d’octubre.


Publicitat

Pel que fa a professionals, tenint en compte tots els centres de la Corporació, hi ha en aquest moment 38 professionals aïllats, 23 d’aquests per ser positius en Covid-19 i els 15 restants perquè estan fent la quarantena de 10 dies per ser contactes estrets.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*