Portada Sant Cebrià de Vallalta Societat Tiana

Denuncien que Correos vol retirar el servei de repartiment de Tiana i Sant Cebrià

Oficina de Correos

Els sindicats CC.OO. i UGT han denunciat que Correos vol retirar el servei de repartiment postal de les poblacions maresmenques de Tiana i Sant Cebrià de Vallalta i integrar-ho amb Montgat i Canet respectivament. En un comunicat, els dos sindicats critiquen la mesura que consideren “un perjudici greu en la prestació del servei postal públic”. També creuen que aquest servei és necessari “per a la vertebració social i econòmica de totes dues poblacions i de la comarca”.

En el comunicat, les dues organitzacions sindicats afegeixen que Correos vol aplicar la mesura “d’amagat” i apel·len a la llibertat sindical i el deure de negociació ja que la integració dels serveis comporta mobilitat geogràfica de la plantilla i modificació substancial de les condicions de treball, segons expliquen.

Consideren també que la integració del servei de repartiment “és absolutament incomprensible en poblacions de tal entitat poblacional, social i econòmica indiscutible, i va en direcció contrària a l’enfortiment de les poblacions petites” i insten l’empresa a fer marxa enrere i convocar una reunió amb els sindicats.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*