Portada Societat Vilassar de Dalt

Desmantellen una plantació de marihuana amb 1.050 plantes a Vilassar de Dalt

Plantació de marihuana a Vilassar de Dalt

Els Mossos d’Esquadra i la Policia Local de Vilassar de Dalt han detingut dos homes de 48 i 29 anys, veïns d’Alella i Riudarenes com a presumptes responsables d’una plantació de marihuana amb 1.050 plantes. La detenció es va produir el 21 d’octubre i 2 dies més tard es va detenir a un tercer home de 67 anys i veí de Palamós també relacionat amb el cas.

Els fets van passar quan la Policia Local de Vilassar de Dalt va informar els Mossos que hi havia un possible cultiu de marihuana en una nau industrial del carrer Camí Elena de la localitat. Els agents havien rebut queixes per la forta olor que provenia de la nau industrial.

Els investigadors van saber que ja feia dos anys que la nau, de tres plantes, estava llogada per una empresa tèxtil propietat d’un home veí de Palamós, però que no s’hi feia cap activitat relacionada. De fet, dins la nau van localitzar dos homes que s’ocupaven exclusivament del manteniment del cultiu i de les seves instal·lacions i entraven i sortien de la nau amb diversos cotxes.

Els agents van realitzar una entrada i escorcoll a la nau industrial. Van localitzar una sala amb 1.050 plantes en un estat força avançat de creixement. En una segona planta, hi havia una instal·lació feta amb làmpades halògenes, ventiladors, sistema de reg i ventilació per cultivar i en una tercera una sala amb una gran quantitat d’assecadors on es van localitzar un total de 18.843 cabdells de marihuana.


Publicitat

Després de declarar en dependències policials, els detinguts van quedar en llibertat a l’espera de ser citats per l’autoritat judicial.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*