Arenys de Mar Destacats Portada

Ferits dos agents de la Policia Local d’Arenys de Mar després d’una detenció

Policia Local

Dos agents de la Policia Local d’Arenys de Mar han resultat ferits després d’una detenció produïda ahir a la tarda. Els fets van tenir lloc entre les 16h i les 17h enmig d’un dispositiu de detenció d’un home que es trobava en cerca i captura.

Tal com indica Ràdio Arenys, el succés es va produir quan, després de detectar fa uns dies la presència d’aquesta persona considerada perillosa, la Policia Local va preparar un dispositiu per a procedir a la seva detenció. L’home havia estat prèviament identificat gràcies al lector de matrícules que avisa d’aquelles persones que es troben en la ‘llista negra’ dels Mossos d’Esquadra.

El dispositiu es va ubicar a la cruïlla del Rial Sa Clavella amb la pujada del Fondo de les Creus. Però quan l’home es va veure acorralat va intentar saltar-se el control policial atropellant dos dels agents, que van quedar ferits. Un d’ells va ser traslladat a l’Hospital de Mataró per una ferida a la cama. Els cossos de seguretat van poder retenir l’home després de disparar un tret a la roda del vehicle i, posteriorment, el van immobilitzar fent ús de la pistola tasser. El detingut es troba en dependències policials a l’espera de passar a disposició judicial.

Tot i el desenllaç de l’incident, molts veïns es van fer ressò d’aquest succés immediatament a les xarxes socials després de sentir els trets dels cossos de seguretat.


Publicitat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*