Economia Maresme

La Cooperativa Consum amplia la seva botiga online al Maresme

La botiga online de la Cooperativa Consum s'estén al Maresme. Foto: Pixabay

La Cooperativa Consum segueix apostant per la venda online amb l’ampliació de la seva botiga a Montgat, el Masnou, Alella i Tiana. A més, Consum també ha ampliat la botiga online a tres poblacions més de la província de Barcelona.

L’octubre de 2016 la Cooperativa Consum va estrenar la seva botiga online per a la ciutat de València. Ara, la botiga també estarà disponible a les poblacions maresmenques de Montgat, el Masnou, Alella i Tiana. A més, la darrera ampliació de la Cooperativa també habilita la web a Cerdanyola, Ripollet i Montcada i Reixac. Ja són una unes 40 les localitats de Barcelona on la Cooperativa Consum és present digitalment; en total, la botiga online de Consum està disponible en prop de 140 poblacions de València, Alacant, Castelló, Barcelona, Tarragona i Almeria.

Renovació de la web de la botiga de Consum

La web de la botiga online de Consum s’ha redissenyat últimament per a fer-la més intuïtiva i adaptar-la a la imatge corporativa de la Cooperativa. Actualment la botiga disposa de 9.000 articles, entre els quals destaquen la carn, el peix i la xarcuteria. A més, l’última renovació de la web incorpora diverses imatges per a cada producte i filtres que ajuden a localitzar determinats productes (ecològics o de marca pròpia).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*