Calella Destacats Palafolls Portada Societat

Ja es coneixen les cinc propostes finalistes dels Pressupostos Participatius de Calella 2020

L’Ajuntmanet de Calella ja ha decidit les cinc propostes finalistes dels Pressupostos Participatius d’enguany. Una votació popular, oberta a partir del 13 d’octubre i fins el 30 d’octubre, decidirà el projecte que guanyarà els 125.000€.

El Consell de Convivència i Participació s’ha reunit per escollir les 5 propostes ciutadanes que passen a la fase final dels Pressupostos Participatius 2020. Els projectes, com sempre, se sotmetran a unes votacions que es duran a terme entre el 13 i 30 d’octubre.

Les propostes finalistes són les següents:

La restauració de la balustrada del passeig Manuel Puigvert. Es busca la restauració de la balustrada, que data a final dels anys vint del segle passat. És una obra del prestigiós arquitecte calellenc Jeroni Martorell i Terrats. En aquest sentit, la proposta busca recuperar aquesta obra arquitectònica característica de la ciutat de Calella.


Publicitat

Adaptem Calella. Es pretén continuar amb el projecte d’accessibilitat que l’Ajuntament de Calella va iniciar amb l’adaptació de part de les voreres de la ciutat. Es vol convertir Calella en un municipi 100% accessible.

Dinamitzar el Parc Dalmau instal·lant 4 tobogans gegants, aptes per baixar junts pares i fills. Aquesta proposta ofereix a pares i fills gaudir del Parc Dalmau i jugar junts amb els tobogans gegants, que tenen característiques diferents i permeten l’accés a totes les persones sense restriccions d’edat.

Graderies a la Muntanyeta. El projecte contempla la remodelació de la zona esportiva de La Muntanyeta amb la instal·lació de graderies que permetin una major assistència i comoditat per a tots els espectadors.

Adequació del Cementiri Vell. Es volen adaptar els passadissos del Cementiri Vell. L’objectiu de la proposta és pavimentar-los perquè siguin accessibles i tothom hi pugui transitar sense cap dificultat.

Votacions obertes fins el 30 d’octubre

A partir d’aquest dimarts es podrà votar la proposta guanyadora dels Pressupostos Participatius. Per a fer-ho, cal estar empadronat a Calella i tenir més de 16 anys. La proposta guanyadora serà la que obtingui més vots vàlids, però en cas que l’execució no arribi a l’import de 125.000€ es realitzarà també la segona proposta més votada. Si la suma dels dos projectes supera la partida destinada, s’escollirà, mantenint l’ordre de votació, aquella que juntament amb la més votada no superi la quantitat establerta. Finalment, si es produeix un empat entre dues propostes, serà el Consell de Convivència i Participació qui decidirà quina es durà a terme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*