Portada

Sandoval presenta la renúncia i nega les acusacions d’assetjament sexual

Javier Sandoval (PSC) ha presentat formalment la renúncia a l’alcaldia i l’acta de regidor de Sant Vicenç de Montalt en un ple extraordinari que s’ha celebrat aquest divendres al migdia. Sandoval ha negat les acusacions d’assetjament sexual per part d’una treballadora municipal i ha assegurat que el seu cas és fruit d’una “maniobra covard i rastrera” per apartar-lo del càrrec i que en cap cas té a veure amb l’assetjament.

També ha explicat que és un “presumpte conflicte laboral” que encara no ha resolt la investigació interna. “Mai he tingut cap conducta assetjadora, però soc conscient que cada persona és un món i amb sensibilitats diferents. Per això demano perdó si les meves paraules, silencis o gestos han ferit algú sense que aquesta fos la meva intenció”, ha dit.

Javier Sandoval ha assegurat que el d’avui ha estat el ple més difícil de la seva vida i fins i tot en algun moment se li ha trencat la veu, quan ha explicat el moment en què va avisar la seva família que apareixerien informacions de fets “molt greus” contra ell. “Qui es va ocupar de fer públic aquest assumpte ha aconseguit el seu objectiu. El mal ja està fet”, es lamenta.

El fins ara alcalde retreu que hi hagi qui l’ha “jutjat” i “condemnat” públicament sense que hi hagi cap denuncia policial ni investigació judicial en curs, i sense que el protocol intern de l’Ajuntament hagi aclarit els fets. Segons la treballadora que va donar l’alerta, Sandoval li hauria fet comentaris grollers i bromes sexuals.


Publicitat

L’exalcalde assegura haver-se sentit “indefens” i sol per la manca de suport polític arrel de la publicació del seu cas als mitjans de comunicació. La seva renúncia es va fer pública el 18 de setembre i després de passar el tràmit del ple, en els pròxims deu dies hàbils s’haurà de convocar un nou ple per escollir el nou alcalde.

Poc després de fer-se pública la renúncia al càrrec de l’alcalde es va conèixer que JxCat i PSC negocien un acord de govern que convertiria el regidor de Junts Victor Llasera en el nou alcalde del municipi.

ACN - Redacció

Recent Posts

Neix marina360, el portal de continguts digitals de Ràdio Marina

marina360 és el nom resultant de la integració de tres60.cat en l'estructura empresarial de Ràdio…

2 years ago

Nou cicle de tallers per a persones emprenedores a Santa Coloma de Farners

Aquesta setmana -dimecres concretament- comença el nou cicle de tallers adreçats a emprenedores i emprenedors…

2 years ago

Podcast notícies360 del divendres 14/01/2022

Escolta-ho aquí: Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L'enviem cada dia a…

2 years ago

Blanes, Lloret i Tossa suspenen per segon any consecutiu el Carnaval de la Costa Brava Sud

Aquest 2022 tampoc hi haurà Carnaval de la Costa Brava Sud per la pandèmia. Ho…

2 years ago

Diverses famílies de blocs de pisos ocupats de Santa Coloma critiquen que se’ls ha tallat la llum ‘sense cap avís’

Diverses famílies de blocs ocupats a Santa Coloma de Farners critiquen que se'ls ha tallat…

2 years ago

L’aeroport de Girona podria arribar als 7 milions de passatgers amb l’estació de l’AVE

Passatgers arribant a l'aeroport de Girona. Foto: Aleix Freixas/ACN El nou pla director de l'aeroport…

2 years ago