Cultura Destacats Portada Vilassar de Dalt

Arranca la vuitena edició del festival Revela’t de Vilassar de Dalt

Revela't 2018. Foto: Revela't - Tariq Porter

Aquest divendres engega motors la vuitena edició del festival de fotografia anlògica contemporània Revela’t de Vilassar de Dalt, que s’allargarà fins el 4 d’octubre. La fotògrafa Cristina García Rodero serà l’encarregada d’inaugurar les més de 50 exposicions d’una edició més excepcional que mai.

Després que l’organització hagués de posposar el certamen per la crisi sanitària, el Revela’t obre les seves portes d’una edició que viatjarà més enllà de Vilassar. Enguany, l’Off Revela’t aproparà el festival fins a Barcelona, l’Hospitalet, Torroella de Montgrí, Cadis i Eibar. El leitmotive de la vuitena edició és l’exposició The Family Of Man, comissariada per Edward Steichen. Al llarg de la setmana, les exposicions de fotografia analògica es podran visualitzar a Vilassar de Dalt, la majoria d’elles a la Fàbrica Cal Garbat.

Inauguració de la mà de Cristina García Rodero

La fotògrafa Cristina García Rodero serà l’encarregada d’inaugurar les exposicions del Revela’t 2020. A més, recollirà el Pin de Plata del festival i repassarà una extensa i atrevida trajectòria que conforma un retrat antropològic d’una Espanya oculta. També formarà part del Warm Up Day amb una ponència sobre el seu últim treball realitzat a l’Índia.

A més de García Rodero, Manuel Castro Prieto, Luis Baylón, Txema Salvans, Víctor Clavijo, Adriana López Sanfeliu, Jose Ramón Bas, Joaquín Paredes i Sarah Seene, entre d’altres, visitaran el festival per presentar les seves obres i conversar amb el públic.


Publicitat

Castro Prieto i Rafael Trapiello ens descobriran la insòlita realitat de Solovki, el nom popular de les illes de l’arxipèlag Solovetsky. L’exposició Madrid en plata també aterrarà a Vilassar de la mà de Salvans, un dels grans renovadors de la fotografia documental. La sèrie fotogràfica Còmics de Clavijo, Los Salazar de López Sanfeliu, Espace 1 de Jose Ramón Bas, Ambrotos de Paredes i Fovea de Sarah Seene són alguns dels altres plats forts del Revela’t 2020.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*