Blanes Cultura Portada

El XXIX cicle "Música a l’Esperança" torna aquest maig al Teatre de Blanes

Alessio Arena actuarà el 21 de maig al Teatre de Blanes. Foto: Aj. Blanes

El XXIX cicle “Música a l’Esperança” arriba aquest mes de maig al Teatre de Blanes. En total, es faran quatre concerts els dies 7, 14, 21 i 28 de maig.
Després que l’any passat el cicle s’hagués de cancel·lar per la pandèmia de Covid-19, aquest mes de maig el Teatre de Blanes tornarà a acollir “Música a l’Esperança”, que enguany celebra la XXIX edició. En concret, els dies 7, 14, 21 i 28 de maig es faran quatre espectacles musicals adaptats a les mesures sanitàries actuals. Els organitzadors del cicle musical, l’Associació Cultural d’Amics de Música a l’Esperança, han decidit recuperar la programació que s’havia d’oferir l’any passat, tot i que amb alguns petits canvis d’ordre.

Quatre concerts al llarg del maig

El XXIX Cicle de Concerts Música a l’Esperança començarà el divendres 7 de maig amb l’espectacle “Ual·la!”, un binomi artístic format l’any 2011 per Modesto Lai i Alba Rubió. Presenten un show de petit format amb temes propis d’estil modern i gags teatrals humorístics. La segona actuació programada pel 14 de maig anirà a càrrec de Los Victrolas, un grup nascut a Barcelona que combina l’experiència de tres músics internacionals en una barreja de música de jazz i blues americà.
El 21 de maig actuarà al Teatre de Blanes Alessio Arena. L’escriptor i cantautor s’acompanyarà de la seva guitarra per oferir un recital de temes de la seva carrera, amanida amb alguna versió sorpresa. Per últim, el cicle es tancarà el 28 de maig amb el Trio Febos, tres joves músics que van coincidir a la Hochschule für Musik de Freiburg, a Alemanya, on cursen els seus estudis superiors. Al piano hi ha la blanenca Nina Muñoz Ramos, al violí Lucía Fernández Castaño i al violoncel Álvaro Jesús Berlanga Saavedra. El Trio Febos interpretarà peces de Wolfgang Amadeus Mozart, Gabriel Fauré i Bedrich Smetana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*