Portada Santa Coloma de Farners Societat

El Mercat de les Herbes de Santa Coloma torna al carrer amb força

Valoració positiva de la 8a edició del Mercat de les Herbes de la Ratafia i el 68è Concurs i Exposició de Flors que s’ha fet aquest passat cap de setmana a Santa Coloma de Farners. L’activitat presencial s’ha pogut recuperar després que l’any passat només es va poder portar a terme una part de la programació de forma telemàtica a causa de les restriccions de la pandèmia. En total s’han realitzat més d’una vintena d’activitats que s’han pogut portar a terme tot i el mal temps de dissabte.
Joan Casalprim és el president de la Confraria de la Ratafia:

“Hem aconseguit una mica el que preteniem que era donar una mica d’oxigen a aquest dia a dia que estem patint encara amb la pandèmia. i com es va veure per Sant Jordi, permetre que la gent sortís al carrer,  gaudís una mica del bon temps i en aquest cas també gaudís de les activitats que havíem preparat des de la Confraria i des de l’Ajuntament de Santa Coloma. I bé, ha sigut un cap de setmana modest, comparat amb altres anys, però molt millor que el de l’any passat que el vam haver de fer 100% virtual. Sembla que comencem a veure una mica la sortida i ara ja comencem a preparar la 40a festa de la ratafia pel mes de novembre”.

El Mercat de les Herbes també ha servit per inaugurar el primer obrador de ratafia colomenc de la Cooperativa La Sobirana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*