Portada Santa Coloma de Farners Societat

Un detingut a Santa Coloma per dos robatoris amb violència i intimidació

Els Mossos d’Esquadra i la Policia Local de Santa Coloma de Farners han detingut un jove de 21 anys i veí de Santa Coloma de Farners com a presumpte autor de dos robatoris amb violència i intimidació.
El primers dels robatoris va tenir lloc el dia 19 d’abril cap a les nou del vespre. Segons informen els Mossos, el lladre va assaltar la víctima -un botiguer del poble que acabava de tancar el seu establiment- per l’esquena mentre tornava a casa seva al Passatge Joan Miró de Santa Coloma de Farners, molt a prop de la biblioteca. Segons la víctima, un home el va agredir amb un fort cop a l’esquena que el va deixar estabornit, moment que va aprofitar per continuar-lo colpejant i, tot seguit, registrar la bossa que portava. La víctima va haver de ser traslladada en ambulància a l’hospital amb diverses ferides a l’esquena, els braços i la cara.
El segon robatori va tenir lloc el dia 26 d’abril, també al vespre, quan la Policia Local de Santa Coloma de Farners va rebre l’avís d’un home demanant auxili al carrer Sant Dalmau, una zona propera als jutjats. Un home de 68 anys, responsable d’una joieria de Santa Coloma, presentava ferides per tot el cap.
L’home va explicar als agents que un noi jove el va empentar per l’esquena tirant-lo al terra. La víctima es va resistir i el lladre el va arrossegar fins al carrer Anselm Clavé, on li va donar puntades de peu al cap fins que va deixar anar la seva bossa. En aquest cas el lladre es va emportar 250 euros i uns sobres amb joies.
Finalment, aquest mateix dimarts la policia ha localitzat i detingut el presumpte autor dels dos robatoris. El detingut, passarà pròximament a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners. La investigació no està tancada i ara la policia investiga si el lladre també es troba al darrere d’un tercer assalt a una botiga de queviures.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*