Cultura Lloret de Mar Portada

La Virgueria presenta "Com menja un caníbal" al Teatre de Lloret

"Com menja un caníbal", de la companyia de teatre La Virgueria. Foto: Anna Miralles - La Virgueria

L’obra Com menja un caníbal, de la companyia de teatre La Virgueria, arriba avui divendres al Teatre de Lloret de Mar. La proposta s’emmarca dins el cicle Lloret Espai OFF i serà l’última parada de la gira d’aquesta primavera.
Escrita i dirigida per Isis Martín i Aleix Fauró, Com menja un caníbal està representada per deu intèrprets i té música original de Clara Peya. La peça, un híbrid entre teatre i circ, narra la història de la Dora, una dona que arriba a la Barcelona gris dels anys cinquanta. Allà aconsegueix trobar-hi un racó de pau, un espai oníric i fantàstic: l’univers dels Fràgils. Es tracta d’un grup d’individus que el sistema ha deixat de banda perquè no encaixen dins les regles. De fet, el projecte està vinculat amb associacions de l’àmbit de la diversitat funcional; entre elles, l’Associació Catalana de la Síndrome X Fràgil.

La Virgueria, de gira per Catalunya

Com menja un caníbal arribarà aquest divendres 16 d’abril al Teatre de Lloret de Mar, dins el cicle Lloret Espai OFF. Es tracta de l’última parada de la gira d’aquesta primavera. A més, serà una oportunitat per a veure l’espectacle en el seu format perimetral original, amb el públic encerclant l’espai escènic.
El repartiment de l’obra l’integren Maria Pau Pigem, Carles Gilabert, David Menéndez, Guillem Barbosa, Patrícia Bargalló, Maria Garrido, Guillem Gefaell, Núria Montes, Sílvia Capell i Lara Renard. Tot plegat, amb una banda sonora original creada per Clara Peya. Es tracta d’una aposta multidisciplinària que integra professionals de la interpretació, la música, la dansa i el circ. A través de la poesia visual, l’espectacle aborda el que ens fa humans i explora la diferència entre la solidaritat i la caritat.
La Virgueria és una companyia de teatre integrada per Isis Martín, Aleix Fauró, Marina Fita, Patricia Bargalló, Júlia Ribera i Oscar Llobet. Els seus treballs, diuen, “neixen de la necessitat d’expressar amb un llenguatge propi allò que incomoda o commou de la realitat”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*