Hostalric Portada Societat

Hostalric acomiada els contenidors amb un acte institucional

Cubell del porta a porta

La població d’Hostalric acomiadarà els contenidors aquest dissabte amb un acte institucional en petit format. Es culmina així la campanya informativa del nou sistema de recollida de residus porta a porta.
Aquest dissabte 17 de juliol, Hostalric farà un passa carrers de petit format adaptat a les mesures sanitàries per a acomiadar els contenidors i donar la benvinguda al porta a porta. A l’acte hi participarà l’alcalde de la població, Nil Papiol, diversos regidors i els tècnics de medi ambient. El municipi culmina així la campanya informativa del nou sistema de recollida de residus porta a porta.
A l’acte, que està previst que s’allargui una hora i mitja, hi intervindran els tres personatges informatius del porta a porta: en Muralles, la Termals i l’Aiguamolls. A més, estaran acompanyats d’un grup d’alumnes de l’escola de teatre El Galliner.

Hostalric aposta pel porta a porta

La retirada de contenidors i posada en funcionament del nou servei de recollida de residus es farà durant el pròxim cap de setmana. Així, el dissabte 17 d’abril, el Consell Comarcal de la Selva retirarà tots els contenidors del carrer. I l’endemà el porta a porta ja serà una realitat a Hostalric. La població, doncs, quedarà poques hores sense un servei de recollida de brossa a l’abast.
El nou sistema de recollida de residus porta a porta consisteix a dipositar els residus a la porta de casa correctament separats en orgànica, resta, envasos, paper i vidre. Així, el reciclatge és obligatori i cada llar es responsabilitza directament de deixar els seus residus ben separats a la porta de casa seva. Per facilitar aquest control, com a mínim un dels cubells emprats porta un xip electrònic que l’identifica amb l’adreça de la llar.
Durant les últimes setmanes s’ha organitzat diferents punts de repartiment de cubells dirigits a la població i als comerços. A més, s’ha fet una bustiada i una campanya informativa sota l’eslògan “La portanoves del porta a porta”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*