Lloret de Mar Portada Societat

A presó per quatre robatoris amb força a comerços de Lloret

Els Mossos i la Policia Local de Lloret de Mar han detingut un veí de la població de 39 anys com a presumpte autor de quatre delictes de robatori amb força a comerços de la població. La detenció, segons expliquen els Mossos en un comunicat, és el resultat d’una investigació oberta a finals de març arran una sèrie de robatoris a establiments comercials comesos amb el mateix modus operandi.
Concretament, els dies 25 i 26 de març es van cometre dos robatoris en un mateix estanc de la Plaça Paris de Lloret. En ambdós casos, els lladres van trencar la porta principal i van sostreure tabac. El mateix 26 de març també es va produir un robatori en una carnisseria del carrer Anselm Clavé de Lloret on es va forçar la porta de l’establiment i es va sostreure la caixa enregistradora, diners en efectiu i un ordinador portàtil. Tres dies després també es va forçar una botiga de regals ubicada al carrer del Carme on es va trencar la porta d’accés i també es va sostreure la caixa enregistradora i diversos objectes de l’interior.
Finalment, el 30 de març passat la policia local de Lloret van intervenir per una discussió al carrer del Carme entre diverses persones. Durant l’actuació els agents van localitzar un dels possibles autors dels robatoris que s’estaven produint a la zona. Amb les informacions del agents locals i les tasques d’investigació, es va aconseguir identificar els autors dels robatoris. L’operació va culminar el passat dia 8 d’abril amb la detenció a Lloret d’un dels lladres.
La investigació continua oberta per tal d’esbrinar si l’home pot estar implicat en altres delictes i no es descarten noves detencions.
El detingut, amb antecedents policials, va passar el dia 9 d’abril a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Blanes, el qual va decretar el seu ingrés a presó.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*