Economia La Selva Portada Societat

La Federació de Comerç de la Selva engega una campanya per a fomentar el comerç local

"Tots som comerç local" arriba a les escoles de la Selva aquest dilluns. Foto: pixabay

La Federació de Comerç de la Selva ha presentat la campanya “Tots som comerç local” per a apropar aquest comerç a les escoles d’infantil i primària. L’objectiu de la campanya és reactivar el comerç local adreçant-se al públic més jove: els infants.
Els municipis d’Arbúcies, Breda, Sant Hilari Sacalm, Santa Coloma de Farners, Sils i Vidreres han treballat conjuntament per a organitzar una campanya per a reactivar el comerç local. De la mà de la Federació de Comerç de la Selva, la protagonista de la campanya, la Laura, farà d’enllaç entre el comerç i les escoles d’infantil i primària.
L’objectiu de la campanya, tal com indiquen des de la Federació de Comerç, és “fer entendre els infants que les compres locals beneficien les famílies locals i donen vida al municipi”. I és que, afegeixen, en plena revolució digital “aquesta generació està coneixent un sistema de compra que beneficia a grans corporacions internacionals”.

Activitats per a enllaçar comerç i escola

A partir d’aquest dilluns s’inicien les activitats de la campanya “Tots som comerç local”. D’una banda, els infants rebran una “Laura” cada vegada que vagin a comprar amb els familiars. Aquesta moneda s’haurà de dipositar a la bústia de les escoles; i, quan n’acumulin 500, l’escola rebrà vals de compra per a gastar als comerços locals.
A més, la Federació de Comerç ha organitzat activitats de dinamització que es faran a les escoles. La campanya també ha comptat amb la col·laboració de l’actor selvatà Quim Masferrer, que ha gravat un vídeo promocional.
La campanya té el suport de la Diputació de Girona, que hi participa econòmicament dins del seu pla de foment del comerç de proximitat. També hi participen els diversos Ajuntaments dels municipis implicats i el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de la Generalitat de Catalunya.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*