Uncategorized

El grup municipal del PSC de Llavaneres critica la modificació del ROM aprovada en el ple d’aquest dilluns

La regidora del grup municipal socialista a l’Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres, Carmen Bastida, ha criticat la modificació del ROM (Reglament d’ordenació municipal) que l’equip de govern, format per CiU i PP, ha aprovat en el Ple municipal d’aquest dilluns.

La regidora ha explicat a maresme360 que durant el passat mandat el PSC va aconseguir el suport del PP per tal que l’equip de govern contestés una per una les preguntes plantejades. “Ara ho tornen a modificar perquè les preguntes es facin totes de cop i les respostes es donin de la mateixa manera sense que es pugui entendre per ningú” diu Bastida.

Un altra qüestió que ha generat polèmica a Llavaneres en les darreres setmanes ha estat l’enregistrament dels plens. El ROM aprovat en el ple d’aquest dilluns també preveu la prohibició de l’enregistrament de les sessions sense autorització prèvia per escrit. La regidora Carmen Bastida ha denunciat que els mateixos regidors del consistori tenen problemes per accedir a la gravació oficial que realitzen els tècnics de l’Ajuntament. Segons Bastida l’alcalde ha donat ordres explícites de no facilitar aquesta gravació.

El pressupost municipal, que també s’ha aprovat en el ple d’aquest dilluns amb els vots a favor de l’equip de govern, també ha estat un altra qüestió que ha generat un ambient de tensió.


Publicitat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*